Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 năm 2021 Trường Tiểu học Phước Bình

Nhằm giúp các em có tư liệu tham khảo và luyện tập chỉ mất khoảng nghỉ hè, Học Điện Tử Cơ Bản đã biên soạn và gửi tới các em Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 5 2021 Trường Tiểu học Phước Bình. Tài liệu gồm các dạng đề không giống nhau và kèm theo đáp án sẽ giúp các em ôn tập tri thức hiệu quả. Chúc các em học tập tốt!

BỘ 5 ĐỀ ÔN TẬP HÈ TIẾNG ANH 4 NĂM 2021

TRƯỜNG TIỂU HỌC PHƯỚC BÌNH

1. Đề số 1

I/ Choose the odd one out

1. A. crocodile

B. trousers

C. elephant

D. tiger

2. A. zoo

B. cinema

C. kangaroo

D. bakery

3. A. funny

B. scary

C. fast

D. zoo

4. A. zebra

B. go skating

C. go mập school

D. go shopping

5. A. shirt

B. bear

C. shoes

D. sandals

II/ Match

1. I like monkeys

A. because they look scary

2. She doesn’t like crocodiles

B. eating fish and honey

3. The monkeys

C. can swing very well

4. Bears like

D. are big and strong

5. The tigers

E. because they are funny

III/ Complete the sentence with the words in the box

elephant

funny

crocodiles

Where

Sunday

1. I like monkeys because they are very ____________.

2. ____________ would you like mập go? – I’d like mập go mập the zoo.

3. Look at the ____________. It’s so enormous.

4. Linda doesn’t like ____________ because they are scary and dangerous.

5. Tomorrow is ____________. What about going mập the zoo? – Good idea!

IV/ Reorder these words mập have correct sentences

1. don’t/ Why/ the zoo/ we/ today?/ go mập/

_____________________________________________

2. like/ or/ dolphins/ Do/ sharks?/ you/

_____________________________________________

3. lions/ so/ and/ are/ big/ strong./ Those/

_____________________________________________

ĐÁP ÁN

I/ Choose the odd one out

1. B

2. C

3. D

4. A

5. B

II/ Match

1. E

2. A

3. C

4. B

5. D

III/ Complete the sentence with the words in the box

1. funny

2. Where

3. elephant

4. crocodiles

5. Sunday

IV/ Reorder these words mập have correct sentences

1. Why don’t we do mập the zoo today?

2. Do you like dolphins or sharks?

3. Those lions are big and strong.

2. Đề số 2

I/ Choose the odd one out

1. A. peacock

B. bread

C. biscuit

D. apple

2. A. swim

B. tiger

C. dance

D. sing

3. A. banana

B. sweet

C. lion

D. pizza

II/ Choose the correct answer A, B, C or D

1. My mother is a __________ teacher. She is kind and friendly, too.

A. small

B. big

C. thin

D. good

2. Why do you ___________ mập go mập the cinema? – Because I want mập see a film.

A. want

B. wanted

C. wants

D. wanting

3. There _____________ a lot of fun on festivals.

A. is

B. are

C. am

D. have

4. Would you like ______________ swimming with me? – Sorry, I can’t.

A. go

B. going

C. mập go

D. goes

5. The skirts ___________ very nice. Let’s ask for ____________ pieces.

A. are – their

B. are -they

C. are – them

D. are – theirs

6. What __________ she ___________? – She __________ a panda.

A. is – doing – drawing

B. is – do – is drawing

C. is – doing – is drawing

D. is – doing – draws

III/ Read the following text and answer the following questions

Bella goes mập the safari with her mom and dad. Her mom brings some sandwiches and apples for lunch. Her dad brings a camera. They go mập see the lions first. The lions roar loudly. Bella likes them because they the king of the jungle. Next, they go mập see the giraffes. Bella buys food mập feed the giraffes. After lunch, they go mập see the monkeys. The monkeys are very naughty. They take Bella’s hat. However, she still has a great day with her parents. Her dad takes a lot of photos there.

1. Where does Bella go with her mom and dad?

_____________________________________________________

2. What do her mom and her dad bring?

_____________________________________________________

3. Why does Bella like lions?

_____________________________________________________

4. What does she do when she goes mập see the giraffes?

_____________________________________________________

5. What do the monkeys take from Bella?

_____________________________________________________

IV/ Reorder these words mập have correct sentences

1. animals/ are/ zoo/ wonderful/ Some/./

_____________________________________________________

2. go/ the/ Let’s/ bookshop/ mập/ ./

_____________________________________________________

3. animal/ What/ you/ do/ like/ ?/

_____________________________________________________

V/ Complete the sentence

Classmate

Like

Do not like

Nam

Music

Art

Mai

English, Vietnamese

Maths

Hoa and Quan

Science

PE, Art

Linda and Tom

Vietnamese , Maths

English

1. Nam likes………………, but he doesn’t like…………………….

2. Mai likes………………..and ……………………………., but she doesn’t like……………………. .

3. Hoa and Quan like…………….., but they don’t like …………………and ………………….. .

4. Linda and Tom like …………………… and ……………………, but they don’t like ……………………… .

VI/ Odd one out

1. Maths

Art

Subjects

2. PE

English

Vietnamese

3. Our

he

their

4. It

you

my

ĐÁP ÁN

I.

1. A

2. B

3. C

II.

1. D

2. A

3. A

4. C

5. A

6. B

III.

1. She goes mập the safari with her mom and dad

2. Her mom brings some sandwiches and apples for lunch. Her dad brings a camera.

3. Because it is the king of the jungle.

4. She buys food mập feed the giraffes.

5. They take Bella’s hat.

IV.

1. Some zoo animals are wonderful.

2. Let’s go mập the bookshop.

3. What animal do you like?

V.

1 – Music – Art

2 – English – Vietnamese – Maths

3 – Science – PE – Art

4 – Vietnamese – Maths – English

VI.

1 – Subjects; 2 – PE; 3 – He; 4 – my

3. Đề số 3

Choose the most suitable answer by selecting A, B, C, or D.

1. What is your ……? – My name is Tommy.

A. game

B. names

C. name

D. name’s

2. I’m ….. America.

A. in

B. a

C. from

D. too

3. There …. two boys in my class

A. is

B. many

C. are

D. isn’t

4. Hi, my ….. Alan

A. name is

B. names’

C. names

D. is name

5. Jimmy is happy because mập day is …. birthday

A. her

B. she

C. his

D. he

6. I …. two cats.

A. has

B. haven’t

C. hasn’t

D. have

7. Your cat …. nice

A. is

B. are

C. an

D. a

8. August is the eight month …. the year.

A. by

B. on

C. of

D. from

9. The box …. blue

A. are

B. aren’t

C. is

D. this

10. I … sorry. I’m late

A. is

B. are

C. am

D. not

Odd one out

1. a. an elephant

b. a bear

c. a giraffe

d. crocodiles

2. a. thirsty

b. thirteen

c. fifty

d. twenty

3. a. hospital

b. school

c. field

d. factory worker

4. a. a shirt

b. a dress

c. trousers

d. a skirt

5. a. lemonade

b. bread

c. fried chicken

d. noodles

6. a. New Year

b. mooncake

c. Children’s Day

d. Tet

7. a. careful

b. cheerful

c. bulky

d. lovely

8. a. medicine

b. a. raincoat

c. a camera

d. an umbrella

Reorder the words

1.are / pupils/ in/ What/ the/ classroom/doing/?/.

…………………………………………………………………………..

2. the/table,/blue/At/are/a/making/they/paper/boat.

……………………………………………………………………………..

3. the/table,/ red/ at/ Well,/ are/ pictures/they/drawing.

……………………………………………………………………………..

4. the /table,/ yellow/at/ And/are/ making/they/kite/a.

…………………………………………………………………………..

5. they/lesson/an/Art/ Are/having?

……………………………………………………………………………..

ĐÁP ÁN

Choose the most suitable answer by selecting A, B, C, or D.

1. C

2. C

3. C

4. A

5. C

6. D

7. A

8. C

9. C

10. C

Odd one out

1 – d; 2 – a; 3 – d; 4 – c; 5 – a; 6 – b; 7 – c; 8 – a

Reorder the words

1 – What are the pupils doing in the classroom?

2 – At the table, they are making blue paper boat.

3 – Well, at the table, they are drawing red pictures.

4 – And at the table, they are making yellow kite.

5 – Are they having an Art lesson?

4. Đề số 4

1. Circle the correct answer. ( Khoanh tròn đáp án đúng nhất ).

1. What time does he get up?

A. At six thirty.

B. Sometimes.

C. I like mập get up.

2. When does he go mập school?

A. I go mập school from Monday mập Friday.

B. He goes mập school at 7a.m o’clock.

C. Linda comes back home.

3. When does she do homework?

A. In a park.

B. At home at eight o’clock.

C. They read books.

4. When does he go mập bed?

A. He usually goes swimming.

B. Yes, I go mập bed.

C. At nine thirty p.m.

2. Read the passage and tick (√ ) Yes or No. ( Đọc đoạn văn và ghi lại (√ ) Có hoặc Không).

She is Trinh. She is 9 years old. She lives in Lac Long Quan Street with her family. She lives in a big house. Trinh has two brothers and a sister.Her father works as a lawyer. Her mother is a teacher. Trinh and her brothers go mập a primary school near the market. They take the school by bicycle. Every evening, Trinh plays with her friends in the playground near her house.

1. Trinh is 9 years old.

2. Trinh lives in Orchard Street, near the playground.

3. Trinh’s father is a lawyer.

4. Trinh’s mother is a teacher.

5. Trinh has three brothers.

3. Matching

A

B

1. Hi Nam, How are you?

a. Yes, I do.

2. I’m fine, thanks. What are you doing?

b. I go mập school at seven o’clock.

3. Do you like English?

c. I’m well. And you?

4. What time do you go mập school?

d. I have lunch at 12 o’clock.

5. What time do you have lunch?

e. I’m learning English.

4. Matching

A

B

0. What’s your name?

a. My name’s Hung

1. Where is Alan from?

b. Yes, she does.

2. I’m sorry. I’m late.

c. I like Music and science.

3. What subjects do you like?

d. Yes, I can.

4. Can you play football?

e. Not at all.

5. Does she like English?

f. There are twelve books.

6. How many books are there on the shelf?

g. He is from Singapore

ĐÁP ÁN

1. Circle the correct answer. ( Khoanh tròn đáp án đúng nhất ).

1 – A; 2 – B; 3 – B; 4 – C

2. Read the passage and tick (√ ) Yes or No. ( Đọc đoạn văn và ghi lại (√ ) Có hoặc Không ).

1 – Yes; 2 – No; 3 – Yes; 4 – Yes; 5 – No

3. Matching

1 – c; 2 – e; 3 – a; 4 – b; 5 – d

4. Matching.

0 – a; 1 – g; 2 – e; 3 – c; 4 – d; 5 – b; 6 – f

5. Đề số 5

Exercise 1: Match

1. have

A. bed

2. read

B. music

3. go

C. a book

4. listen mập

D. football

5. go mập

E. lunch

6. play

F. home

Exercise 2: Add one letter mập have correct words

1. _REAKFAST

2. PL_Y

3. TI_E

4. G_T UP

5. CL_SSMATE

6. S_ORT

Exercise 3: Read and complete

woman

university

studies

farm

worker

My name is Thu Ha. I am eleven years old. This is my family. This man is my father. He is a (1) ________. He works for Hoa Phat Group. This (2) __________ is my mother. She is a farmer. She works on a farm. There are some pigs and sheep on her (3) __________. This young man is my brother. He is a student at Hanoi Polytechnic University. He (4) __________ Information Technology. And this is my sister. She is a student, too. She studies at Commerce (5) __________. I am the youngest member in my family. I am a pupil at Lotus Primary School.

Exercise 4: Read and match

1. Where does your father work?

A. She likes drawing a picture

2. How many workers are there in the factory?

B. My father works in a bank

3. What is her hobby?

C. She works in a hospital

4. What time does she go mập school?

D. There are forty-five workers in the factory

5. Where does she work?

E. She goes mập school at eight o’clock in the morning

Exercise 5: Choose the odd one out

1. A. farmer

B. month

C. nurse

D. teacher

2. A. ruler

B. worker

C. book

D. desk

3. A. pupil

B. notebook

C. pencil

D. rubber

ĐÁP ÁN

Exercise 1: Match

1. E

2. C

3. F

4. B

5. A

6. D

Exercise 2: Add one letter mập have correct words

1. BREAKFAST

2. PLAY

3. TIME

4. GET UP

5. CLASSMATE

6. SPORT

Exercise 3: Read and complete

1. worker

2. woman

3. farm

4. studies

5. university

Exercise 4: Read and match

1. B

2. D

3. A

4. E

5. C

Exercise 5: Choose the odd one out

1. B

2. B

3. A

Trên đây là toàn thể nội dung tài liệu Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 5 2021 Trường Tiểu học Phước Bình. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo bổ ích khác các em chọn tính năng xem trực tuyến hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học trò ôn tập tốt và đạt thành quả cao trong học tập.

Các em ân cần có thể tham khảo tư liệu cùng phân mục:

  • Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 5 2021 Trường Tiểu học Thống Nhất
  • Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 5 2021 Trường Tiểu học Lê Văn Việt

Chúc các em học tập tốt!

.


Thông tin thêm về Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 năm 2021 Trường Tiểu học Phước Bình

Nhằm giúp các em có tư liệu tham khảo và luyện tập chỉ mất khoảng nghỉ hè, Học Điện Tử Cơ Bản đã biên soạn và gửi tới các em Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 5 2021 Trường Tiểu học Phước Bình. Tài liệu gồm các dạng đề không giống nhau và kèm theo đáp án sẽ giúp các em ôn tập tri thức hiệu quả. Chúc các em học tập tốt!
BỘ 5 ĐỀ ÔN TẬP HÈ TIẾNG ANH 4 NĂM 2021

TRƯỜNG TIỂU HỌC PHƯỚC BÌNH

1. Đề số 1

I/ Choose the odd one out

1. A. crocodile

B. trousers

C. elephant

D. tiger

2. A. zoo

B. cinema

C. kangaroo

D. bakery

3. A. funny

B. scary

C. fast

D. zoo

4. A. zebra

B. go skating

C. go mập school

D. go shopping

5. A. shirt

B. bear

C. shoes

D. sandals

II/ Match

1. I like monkeys

A. because they look scary

2. She doesn’t like crocodiles

B. eating fish and honey

3. The monkeys

C. can swing very well

4. Bears like

D. are big and strong

5. The tigers

E. because they are funny

III/ Complete the sentence with the words in the box

elephant

funny

crocodiles

Where

Sunday

1. I like monkeys because they are very ____________.

2. ____________ would you like mập go? – I’d like mập go mập the zoo.

3. Look at the ____________. It’s so enormous.

4. Linda doesn’t like ____________ because they are scary and dangerous.

5. Tomorrow is ____________. What about going mập the zoo? – Good idea!

IV/ Reorder these words mập have correct sentences

1. don’t/ Why/ the zoo/ we/ today?/ go mập/

_____________________________________________

2. like/ or/ dolphins/ Do/ sharks?/ you/

_____________________________________________

3. lions/ so/ and/ are/ big/ strong./ Those/

_____________________________________________

ĐÁP ÁN

I/ Choose the odd one out

1. B

2. C

3. D

4. A

5. B

II/ Match

1. E

2. A

3. C

4. B

5. D

III/ Complete the sentence with the words in the box

1. funny

2. Where

3. elephant

4. crocodiles

5. Sunday

IV/ Reorder these words mập have correct sentences

1. Why don’t we do mập the zoo today?

2. Do you like dolphins or sharks?

3. Those lions are big and strong.

2. Đề số 2

I/ Choose the odd one out

1. A. peacock

B. bread

C. biscuit

D. apple

2. A. swim

B. tiger

C. dance

D. sing

3. A. banana

B. sweet

C. lion

D. pizza

II/ Choose the correct answer A, B, C or D

1. My mother is a __________ teacher. She is kind and friendly, too.

A. small

B. big

C. thin

D. good

2. Why do you ___________ mập go mập the cinema? – Because I want mập see a film.

A. want

B. wanted

C. wants

D. wanting

3. There _____________ a lot of fun on festivals.

A. is

B. are

C. am

D. have

4. Would you like ______________ swimming with me? – Sorry, I can’t.

A. go

B. going

C. mập go

D. goes

5. The skirts ___________ very nice. Let’s ask for ____________ pieces.

A. are – their

B. are -they

C. are – them

D. are – theirs

6. What __________ she ___________? – She __________ a panda.

A. is – doing – drawing

B. is – do – is drawing

C. is – doing – is drawing

D. is – doing – draws

III/ Read the following text and answer the following questions

Bella goes mập the safari with her mom and dad. Her mom brings some sandwiches and apples for lunch. Her dad brings a camera. They go mập see the lions first. The lions roar loudly. Bella likes them because they the king of the jungle. Next, they go mập see the giraffes. Bella buys food mập feed the giraffes. After lunch, they go mập see the monkeys. The monkeys are very naughty. They take Bella’s hat. However, she still has a great day with her parents. Her dad takes a lot of photos there.

1. Where does Bella go with her mom and dad?

_____________________________________________________

2. What do her mom and her dad bring?

_____________________________________________________

3. Why does Bella like lions?

_____________________________________________________

4. What does she do when she goes mập see the giraffes?

_____________________________________________________

5. What do the monkeys take from Bella?

_____________________________________________________

IV/ Reorder these words mập have correct sentences

1. animals/ are/ zoo/ wonderful/ Some/./

_____________________________________________________

2. go/ the/ Let’s/ bookshop/ mập/ ./

_____________________________________________________

3. animal/ What/ you/ do/ like/ ?/

_____________________________________________________

V/ Complete the sentence

Classmate

Like

Do not like

Nam

Music

Art

Mai

English, Vietnamese

Maths

Hoa and Quan

Science

PE, Art

Linda and Tom

Vietnamese , Maths

English

1. Nam likes………………, but he doesn’t like…………………….

2. Mai likes………………..and ……………………………., but she doesn’t like……………………. .

3. Hoa and Quan like…………….., but they don’t like …………………and ………………….. .

4. Linda and Tom like …………………… and ……………………, but they don’t like ……………………… .

VI/ Odd one out

1. Maths

Art

Subjects

2. PE

English

Vietnamese

3. Our

he

their

4. It

you

my

ĐÁP ÁN

I.

1. A

2. B

3. C

II.

1. D

2. A

3. A

4. C

5. A

6. B

III.

1. She goes mập the safari with her mom and dad

2. Her mom brings some sandwiches and apples for lunch. Her dad brings a camera.

3. Because it is the king of the jungle.

4. She buys food mập feed the giraffes.

5. They take Bella’s hat.

IV.

1. Some zoo animals are wonderful.

2. Let’s go mập the bookshop.

3. What animal do you like?

V.

1 – Music – Art

2 – English – Vietnamese – Maths

3 – Science – PE – Art

4 – Vietnamese – Maths – English

VI.

1 – Subjects; 2 – PE; 3 – He; 4 – my

3. Đề số 3

Choose the most suitable answer by selecting A, B, C, or D.

1. What is your ……? – My name is Tommy.

A. game

B. names

C. name

D. name’s

2. I’m ….. America.

A. in

B. a

C. from

D. too

3. There …. two boys in my class

A. is

B. many

C. are

D. isn’t

4. Hi, my ….. Alan

A. name is

B. names’

C. names

D. is name

5. Jimmy is happy because mập day is …. birthday

A. her

B. she

C. his

D. he

6. I …. two cats.

A. has

B. haven’t

C. hasn’t

D. have

7. Your cat …. nice

A. is

B. are

C. an

D. a

8. August is the eight month …. the year.

A. by

B. on

C. of

D. from

9. The box …. blue

A. are

B. aren’t

C. is

D. this

10. I … sorry. I’m late

A. is

B. are

C. am

D. not

Odd one out

1. a. an elephant

b. a bear

c. a giraffe

d. crocodiles

2. a. thirsty

b. thirteen

c. fifty

d. twenty

3. a. hospital

b. school

c. field

d. factory worker

4. a. a shirt

b. a dress

c. trousers

d. a skirt

5. a. lemonade

b. bread

c. fried chicken

d. noodles

6. a. New Year

b. mooncake

c. Children’s Day

d. Tet

7. a. careful

b. cheerful

c. bulky

d. lovely

8. a. medicine

b. a. raincoat

c. a camera

d. an umbrella

Reorder the words

1.are / pupils/ in/ What/ the/ classroom/doing/?/.

…………………………………………………………………………..

2. the/table,/blue/At/are/a/making/they/paper/boat.

……………………………………………………………………………..

3. the/table,/ red/ at/ Well,/ are/ pictures/they/drawing.

……………………………………………………………………………..

4. the /table,/ yellow/at/ And/are/ making/they/kite/a.

…………………………………………………………………………..

5. they/lesson/an/Art/ Are/having?

……………………………………………………………………………..

ĐÁP ÁN

Choose the most suitable answer by selecting A, B, C, or D.

1. C

2. C

3. C

4. A

5. C

6. D

7. A

8. C

9. C

10. C

Odd one out

1 – d; 2 – a; 3 – d; 4 – c; 5 – a; 6 – b; 7 – c; 8 – a

Reorder the words

1 – What are the pupils doing in the classroom?

2 – At the table, they are making blue paper boat.

3 – Well, at the table, they are drawing red pictures.

4 – And at the table, they are making yellow kite.

5 – Are they having an Art lesson?

4. Đề số 4

1. Circle the correct answer. ( Khoanh tròn đáp án đúng nhất ).

1. What time does he get up?

A. At six thirty.

B. Sometimes.

C. I like mập get up.

2. When does he go mập school?

A. I go mập school from Monday mập Friday.

B. He goes mập school at 7a.m o’clock.

C. Linda comes back home.

3. When does she do homework?

A. In a park.

B. At home at eight o’clock.

C. They read books.

4. When does he go mập bed?

A. He usually goes swimming.

B. Yes, I go mập bed.

C. At nine thirty p.m.

2. Read the passage and tick (√ ) Yes or No. ( Đọc đoạn văn và ghi lại (√ ) Có hoặc Không).

She is Trinh. She is 9 years old. She lives in Lac Long Quan Street with her family. She lives in a big house. Trinh has two brothers and a sister.Her father works as a lawyer. Her mother is a teacher. Trinh and her brothers go mập a primary school near the market. They take the school by bicycle. Every evening, Trinh plays with her friends in the playground near her house.

1. Trinh is 9 years old.

2. Trinh lives in Orchard Street, near the playground.

3. Trinh’s father is a lawyer.

4. Trinh’s mother is a teacher.

5. Trinh has three brothers.

3. Matching

A

B

1. Hi Nam, How are you?

a. Yes, I do.

2. I’m fine, thanks. What are you doing?

b. I go mập school at seven o’clock.

3. Do you like English?

c. I’m well. And you?

4. What time do you go mập school?

d. I have lunch at 12 o’clock.

5. What time do you have lunch?

e. I’m learning English.

4. Matching

A

B

0. What’s your name?

a. My name’s Hung

1. Where is Alan from?

b. Yes, she does.

2. I’m sorry. I’m late.

c. I like Music and science.

3. What subjects do you like?

d. Yes, I can.

4. Can you play football?

e. Not at all.

5. Does she like English?

f. There are twelve books.

6. How many books are there on the shelf?

g. He is from Singapore

ĐÁP ÁN

1. Circle the correct answer. ( Khoanh tròn đáp án đúng nhất ).

1 – A; 2 – B; 3 – B; 4 – C

2. Read the passage and tick (√ ) Yes or No. ( Đọc đoạn văn và ghi lại (√ ) Có hoặc Không ).

1 – Yes; 2 – No; 3 – Yes; 4 – Yes; 5 – No

3. Matching

1 – c; 2 – e; 3 – a; 4 – b; 5 – d

4. Matching.

0 – a; 1 – g; 2 – e; 3 – c; 4 – d; 5 – b; 6 – f

5. Đề số 5

Exercise 1: Match

1. have

A. bed

2. read

B. music

3. go

C. a book

4. listen mập

D. football

5. go mập

E. lunch

6. play

F. home

Exercise 2: Add one letter mập have correct words

1. _REAKFAST

2. PL_Y

3. TI_E

4. G_T UP

5. CL_SSMATE

6. S_ORT

Exercise 3: Read and complete

woman

university

studies

farm

worker

My name is Thu Ha. I am eleven years old. This is my family. This man is my father. He is a (1) ________. He works for Hoa Phat Group. This (2) __________ is my mother. She is a farmer. She works on a farm. There are some pigs and sheep on her (3) __________. This young man is my brother. He is a student at Hanoi Polytechnic University. He (4) __________ Information Technology. And this is my sister. She is a student, too. She studies at Commerce (5) __________. I am the youngest member in my family. I am a pupil at Lotus Primary School.

Exercise 4: Read and match

1. Where does your father work?

A. She likes drawing a picture

2. How many workers are there in the factory?

B. My father works in a bank

3. What is her hobby?

C. She works in a hospital

4. What time does she go mập school?

D. There are forty-five workers in the factory

5. Where does she work?

E. She goes mập school at eight o’clock in the morning

Exercise 5: Choose the odd one out

1. A. farmer

B. month

C. nurse

D. teacher

2. A. ruler

B. worker

C. book

D. desk

3. A. pupil

B. notebook

C. pencil

D. rubber

ĐÁP ÁN

Exercise 1: Match

1. E

2. C

3. F

4. B

5. A

6. D

Exercise 2: Add one letter mập have correct words

1. BREAKFAST

2. PLAY

3. TIME

4. GET UP

5. CLASSMATE

6. SPORT

Exercise 3: Read and complete

1. worker

2. woman

3. farm

4. studies

5. university

Exercise 4: Read and match

1. B

2. D

3. A

4. E

5. C

Exercise 5: Choose the odd one out

1. B

2. B

3. A

Trên đây là toàn thể nội dung tài liệu Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 5 2021 Trường Tiểu học Phước Bình. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo bổ ích khác các em chọn tính năng xem trực tuyến hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học trò ôn tập tốt và đạt thành quả cao trong học tập.

Các em ân cần có thể tham khảo tư liệu cùng phân mục:

Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 5 2021 Trường Tiểu học Thống Nhất
Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 5 2021 Trường Tiểu học Lê Văn Việt

Chúc các em học tập tốt!

Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 5 2021 Trường Tiểu học Lê Văn Việt

107

Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 5 2021 Trường Tiểu học Thống Nhất

198

Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 5 2021 Trường Tiểu học Phú Mỹ

102

Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 5 2021 Trường Tiểu học Tân Quy

87

Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 5 2021 Trường Tiểu học Sao Việt

230

Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 5 2021 Trường Tiểu học Văn Lang

237

[rule_2_plain] [rule_3_plain]

#Bộ #đề #ôn #tập #hè #Tiếng #Anh #5 #Trường #Tiểu #học #Phước #Bình


  • Tổng hợp: Học Điện Tử Cơ Bản
  • #Bộ #đề #ôn #tập #hè #Tiếng #Anh #5 #Trường #Tiểu #học #Phước #Bình

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Back to top button