Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 năm 2021 Trường Tiểu học Văn Lang

Mời các em cùng tham khảo tài liệu Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 5 2021 Trường Tiểu học Văn Lang do Học Điện Tử Cơ Bản tổng hợp và biên soạn. Tài liệu bao gồm các dạng đề không giống nhau, tổng hợp các tri thức đã học. Hi vọng tài liệu này sẽ giúp các em ôn tập thật tốt chỉ mất khoảng nghỉ hè này. Chúc các em học tập tốt!

BỘ 5 ĐỀ ÔN TẬP HÈ TIẾNG ANH 4 NĂM 2021

TRƯỜNG TIỂU HỌC VĂN LANG

1. Đề số 1

I. Choose the best answer:

1. Odd one out:

A. cook

B. skip

C. can

D. swim

2. I can _____ a cat.

A. swim

B. skate

C. draw

D. dance

3. What _____ you do?

A. are

B. can

C. about

D. is

4. I can’t dance, ____ I can sing.

A. but

B. and

C. can

D. x

5. Can you play _______?

A. table

B. the guitar

C. a cat

D. a bike

6. Phong can _____ a bike.

A. skate

B. play

C. cook

D. ride

7. Can you swim? – _________________.

A. Yes, I can’t

B. No, I can’t

C. Yes, you can

D. No, I

8. What can you do? – ___________________.

A. I can’t skip

B. She can cook

C. I can play chess

D. Yes.

II. Match.

1. I can draw my school.

 

a. She can skate.

2. What can Mai do?

 

b. No, she can’t.

3. Can you play badminton?

 

c. I can play the piano.

4. Can Hang dance?

 

d. I can draw my school, too.

5. What can you do?

 

e. Yes, I can.

III. Choose the correct sentence:

1. A. She can play chess. B. She play chess can.

2. A. You can ride a bike? B. Can you ride a bike?

3. Can he swim? A. Yes, he can B. Yes, he can’t

4. A. What can your father do? B. What your father can do?

5. Can you cook? A. No, I can B. No, I can’t

IV. Reorder the words:

1. do/ What/ you/ can/ ?

______________________________________________

2. play/ can/ Duong/ football/ .

______________________________________________

3. you/ volleyball/ Can/ play/ ?

______________________________________________

V. Fill in the blank with suitable words:

1. I go béo school …………………………………. Mondays béo Fridays.

2. We don’t go béo school …………………………………. Saturdays and Sundays.

3. My family often watches TV …………………………………. the evening.

4. Tuan and Hoang go swimming …………………………………. the weekends.

5. The books are …………………………………. the table.

6. There are many pictures …………………………………. the wall.

VI. Fill in the blank with the words given below:

Yes, sing, it, can, pet

Nam: Do you have a (1) …………………………… , Quan?

Quan: (2) …………………………… , I do. I have a parrot.

Nam: What (3) …………………………… it do?

Quan: It can fly, (4) …………………………… and climb a tree.

Nam: Can it speak?

Quan: Yes, it can. (5) …………………………… can count béo ten in English.

Nam: Oh, it’s wonderful.

ĐÁP ÁN

I.

1. C

2. C

3. B

4. A

5. B

6. D

7. B

8. C

II.

1 – d; 2 – a; 3 – e; 4 – b; 5 – c

III.

1 – A; 2 – B; 3 – A; 4 – A; 5 – B

IV.

1. What can you do?

2. Duong can play football.

3. Can you play volleyball?

V.

1 – from

2 – on

3 – in

4 – at

5 – on

6 – on

VI.

1 – pet; 2 – yes; 3 – can; 4 – sing; 5 – it

2. Đề số 2

I. Find mistakes and correct the sentences:

1. She from England.

2. Today is Sunday. We not go béo school.

3. He name is Tuan.

4. Dog cannot walk.

5. Can he plays the piano?

6. My mother can play the guitar and she can plays the piano, too.

7. What are you from?

8. What is your birthday?

II. Odd one out:

1. a. table quần vợt

b. football

c. guitar

d. volleyball

2. a. dog

b. cat

c. fish

d. pig

3. a. swim

b. book

c. cook

d. skate

4. a. father

b. teacher

c. mother

d. sister

5. a. have

b. goes

c. swim

d. sing

6. a. play

b. kites

c. guitar

d. piano

7. a. June

b. Sunday

c. July

d. September

8. a. what

b. when

c. who

d. Wednesday

III. Give English words:

1. Bơi

 

2. Nước Anh

 

3. Hát

 

4. Thứ tư

 

5. Cờ tướng

 

6. Sinh nhật

 

7. Cầu lông

 

8. Khi nào

 

9. Sở thú

 

10. Nhật Bản

 

IV. Read the text and answer the following questions

I have four legs. T have got a long tail, too. I have got very big teeth. I can swim but I cannot climb trees. My favorite food is meat and fish. You can sometimes see me at a zoo. What I am?

I am a crocodile

1. How many legs has it got?

__________________________________________________

2. Has it got a short tail?

__________________________________________________

3. What is its favorite food?

__________________________________________________

4. Where can you sometimes see it?

__________________________________________________

5. What can and can’t it do?

__________________________________________________

ĐÁP ÁN

I.

1. from => is from

2. not => do not

3. He => his

4. cannot => can

5. plays => play

6. plays => play

7. What => Where

8. What => When

II.

1. c. guitar

2. c fish

3. b. book

4. b. teacher

5. b. goes

6. a. play

7. b. Sunday

8. d. Wednesday

III.

1. Bơi

Swim

2. Nước Anh

England

3. Hát

Sing

4. Thứ tư

Wednesday

5. Cờ tướng

Chess

6. Sinh nhật

birthday

7. Cầu lông

Badminton

8. Khi nào

When

9. Sở thú

Zoo

10. Nhật Bản

Japan

IV.

1. It has got 4 legs

2. No, it doesn’t

3. Its favorite food is meat and fish

4. I can sometimes see it at a zoo

5. It can swim but it cannot climb trees.

3. Đề số 3

Complete the word.

1. GUI_AR

a. T

b. B

c. R

d. S

2. P_ANO

a. R

b. I

c. O

d. E

3. V_LLEYBA_L

a. E/ L

b. O/ R

c. E/ R

d. O/ L

4. _WIM

a. S

b. P

c. R

d. D

5. B_DMINT_N

a. A/ E

b. I/ E

c. A/ O

d. E/ O

Choose the correct answer.

6. I ______ ride a bike.

a. Could

b. Will

c. Can

d. Would

7. Mai: Can you cook?

Lan: __________

a. No, I don’t

b. Yes, I can

c. No, I can

d. Yes, I cann’t

8. ____________? – My sister can sing well.

a. What do you do?

b. What is the date today?

c. Can you sing?

d. What can your sister do?

9. Nga: Can you ride a horse?

Anh: No, I ____________

a. Am

b. Am not

c. Can’t

d. Can

10. Who _______ volleyball?

a. can play

b. can playing

c. play

d. can play the

11. They can _______ football well.

a. Plays

b. Play

c. Playing

d. To play

12. Can you sing ________ Chinese song?

a. A

b. An

c. The

d. /

13. _________? – I like béo ride a horse.

a. What can you do?

b. Can you ride a horse?

c. What can your friends do?

d. What do you like béo do?

14. What subjects do you like? – ________

a. I can speak English

b. I like Maths

c. No, I don’t

d. Yes, I do

15. _________ televisions are there in the room?

a. How much

b. How like

c. How many

d. What can

Find the mistake in each sentences.

16. I likes playing the piano, table quần vợt.

a. Likes

b. Playing

c. The

d. Table quần vợt

17. Can he plays the guitar?

a. Can

b. The

c. Plays

d. He

18. She does can not drive a car.

a. Can

b. A

c. Drive

d. Does

19. Nga, Lan and Ngoc is playing chess.

a. And

b. Is

c. Playing

d. Chess

20. Can Miss Tam sing a English song?

a. A

b. Sing

c. Can

d. Song

21. Today is Sunday. He not go béo school.

a. Is

b. Not go

c. Today To

Translate into English.

22. Bố tớ có thể nấu cơm. Bố bạn có thể nấu cơm ko?

a. My mother can cook. Can your mother cook?

b. My dad can cook. Your dad can cook?

c. My dad can not cook. Can your dad cook?

d. My dad can cook. Can your dad cook?

23. Con vẹt có thể nói nhưng mà ko biết bơi.

a. Parrot can speak but it can swim.

b. Parrot can speak but it can not swim.

c. Parrot can speak but it not can swim.

d. Parrot can speak and it can not swim.

24. Tiết học toán tiếp theo là vào ngày thứ tư.

a. The next English lesson is on Wednesday.

b. Next Maths is on Wednesday.

c. The next Maths is on Wednesday.

d. The next Maths is in Wednesday.

25. Anh trai của bạn có thể hát 1 bài hát tiếng anh ko?

a. Can your brother sing a English song?

b. Can your brother sings an English song?

c. Can your brother sings a English song?

d. Can your brother sing an English song?

26. Bữa nay là ngày 6 tháng 9.

a. Today is the sixth of September.

b. It’s is the sixth of September. c. It’s is the six of September.

d. Today is the six of September.

27. Linda có thể tô màu được 1 con chăn.

a. Linda cans paint a python.

b. Linda can paint a python.

c. Linda can paints a python.

d. Linda cans paints a python.

Odd one out.

28. a. Football

b. Table quần vợt

c. Basketball

d. Guitar

29. a. Swim

b. Skate

c. Climb

d. Book

30. a.Run

b. Piano

c. Guitar

d. Song

ĐÁP ÁN

1 – b

2 – a

3 – d

4 – a

5 – c

6 – c

7 – b

8 – d

9 – c

10 – a

11 – b

12 – a

13 – d

14 – b

15 – c

16 – a

17 – c

18 – d

19 – b

20 – a

21 – b

22 – d

23 – b

24 – c

25 – d

26 – a

27 – b

28 – d

29 – d

30 – a

4. Đề số 4

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. A. sugar

B. see

C. sing

D. snake

2. A. watch

B. wet

C. worm

D. two

3. A. peach

B. lunch

C. ache

D. march

Exercise 2: Choose the best answer

1. two – the _______/ twelve – the _________

A. second – twelveth

B. second – twelfth

C. twoth – twelveth

D. twoth – twelfth

2. She ________ music after school

A. listen béo

B. listen with

C. listens with

D. listens béo

3. Can you play volleyball? – No, I _______ But I can play football

A. can

B. can’t not

C. can’t

D. cans not

4. How many books ______ there on the bookshelf?

A. be

B. is

C. am

D. are

5. My father ________ like cooking. He can’t cook

A. don’t

B. doesn’t

C. do

D. does

6. Can you ______ badminton?

A. play

B. do

C. does

D. plays

7. What is the ______ today? – It’s May _________.

A. day – 2nd

B. dates – 2nd

C. day – 2nd

D. date – 2nd

8. What does she often do _______ Saturday? – She often plays chess.

A. in

B. at

C. on

D. with

Exercise 3: Write the opposite sentences

1. We are from Japan

_________________________________________

2. I cannot dance hip -hop

_________________________________________

3. Linh plays chess on Sundays

_________________________________________

4. My brother can draw

_________________________________________

5. My classmates can skip

_________________________________________

Exercise 4: Read and write the answers

My name is Phong. I am ten years old. I am Vietnamese. These are my friends. They are English. They can do different things. This is Jane. She can play the piano. She often plays the piano at school parties. This is Jill. She can swim. That is Ann. She cannot swim, but she can ride a bike. I can dance. I want béo be a dancer.

1. What nationality is Phong?

_________________________________________

2. What can he do?

_________________________________________

3. What can Jill do?

_________________________________________

4. What can Ann do?

_________________________________________

5. What can Jane do?

_________________________________________

Exercise 5: Reorder these words béo have correct sentences

1. can/ fluently./ brother/ English/ speak/ My/./

_________________________________________

2. can/ John?/ do,/ you/ What

_________________________________________

3. sing/ dance./ can/ she/ but/ Mary/ can’t/

_________________________________________

Exercise 6: Correct one mistake in each of the following sentences

1. Lan can skates

_________________________________________

2. I can not ride a bike

_________________________________________

3. What day it is tomorrow?

_________________________________________

ĐÁP ÁN

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. A

2. D

3. C

Exercise 2: Choose the best answer

1. B

2. C

3. C

4. D

5. B

6. A

7. D

8. C

Exercise 3: Write the opposite sentences

1. We aren’t from Japan

2. I can dance hip -hop

3. Linh doesn’t play chess on Sundays

4. My brother can’t draw

5. My classmates can’t skip

Exercise 4: Read and write the answers

1. He is Vietnamese

2. He can dance

3. She can swim

4. She can ride a bike

5. She can play the piano

Exercise 5: Reorder these words béo have correct sentences

1. My brother can speak English fluently

2. What can you do, John?

3. Mary can sing but she can’t dance

Exercise 6: Correct one mistake in each of the following sentences

1. Lan can skate

2. I cannot ride a bike

3. What day is it tomorrow?

5. Đề số 5

I. Hãy giải đáp các câu hỏi sau về bản thân.

1. What subjects do you have today?

____________________________________

2. What subjects do you like?

____________________________________

3. Do you like Maths?

____________________________________

4. Can you play football?

____________________________________

5. How many televisions are there in the room?

____________________________________

II. Đọc đoạn văn sau và giải đáp câu hỏi.

I am Li Li. I’m from Singapore. I am a student. Today I have Maths, Science, Informatics and Music. My favourite subject is Informatics because I like béo play games very much. Science lessons are also interesting for me because I learn a lot about animals and plants.

1. What is her name?

_____________________________________

2. Where is she from?

_____________________________________

3. What subjects does she have today?

_____________________________________

4. Why does she like Informatics?

_____________________________________

5. Does she also like Science?

_____________________________________

III. Xếp các từ sau vào các cột.

English; twelve; ruler; science; ten; art; map; one; Maths; seventeen;

notebook; eleven; pencil; table; music

School subjects

School objects

Numbers

…………………..…….

…………………..……

…………………..……

………………….…….

……………………….

……………………….

…………..……………

………………………

……………………….

………………….…….

…………………….

……………………

……………………

…………………….

…………………….

IV. Điền từ phù hợp vào bài đối thoại.

Thanks have Maths are What

A: Hi, Nam. How _____1____ you?

B: I’m fine. _______2______

A: Do you ______3______ English today?

B: No, we don’t.

A: ____4______subjects do you have today?

B: ______5_______ and Science.

ĐÁP ÁN

I.

Học trò tự giải đáp:

1. I have English and Maths.

2. I like English.

3. Yes, I do.

4. No, I can’t.

5. There is one television in the room.

II.

1. Her name is Li Li.

2. She is from Singapore.

3. She has Maths, Science, Informatics and Music.

4. Because she likes béo play game very much.

5. Yes, she does.

III.

School subjects: English; Science; Art; Maths; Music

School objects: ruler; map; twelve; eleven; pencil; table

Numbers: twelve; one; ten; eleven

IV.

1 – are; 2 – thanks; 3 – have; 4 – What; 5 – Maths.

Trên đây là toàn thể nội dung tài liệu Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 5 2021 Trường Tiểu học Văn Lang. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo có ích khác các em chọn tính năng xem trực tuyến hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học trò ôn tập tốt và đạt thành tựu cao trong học tập.

Các em ân cần có thể tham khảo tư liệu cùng phân mục:

  • Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 5 2021 Trường Tiểu học Tân Thuận
  • Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 5 2021 Trường Tiểu học Phan Huy Thực

Chúc các em học tập tốt!

.


Thông tin thêm về Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 năm 2021 Trường Tiểu học Văn Lang

Mời các em cùng tham khảo tài liệu Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 5 2021 Trường Tiểu học Văn Lang do Học Điện Tử Cơ Bản tổng hợp và biên soạn. Tài liệu bao gồm các dạng đề không giống nhau, tổng hợp các tri thức đã học. Hi vọng tài liệu này sẽ giúp các em ôn tập thật tốt chỉ mất khoảng nghỉ hè này. Chúc các em học tập tốt!
BỘ 5 ĐỀ ÔN TẬP HÈ TIẾNG ANH 4 NĂM 2021

TRƯỜNG TIỂU HỌC VĂN LANG

1. Đề số 1

I. Choose the best answer:

1. Odd one out:

A. cook

B. skip

C. can

D. swim

2. I can _____ a cat.

A. swim

B. skate

C. draw

D. dance

3. What _____ you do?

A. are

B. can

C. about

D. is

4. I can’t dance, ____ I can sing.

A. but

B. and

C. can

D. x

5. Can you play _______?

A. table

B. the guitar

C. a cat

D. a bike

6. Phong can _____ a bike.

A. skate

B. play

C. cook

D. ride

7. Can you swim? – _________________.

A. Yes, I can’t

B. No, I can’t

C. Yes, you can

D. No, I

8. What can you do? – ___________________.

A. I can’t skip

B. She can cook

C. I can play chess

D. Yes.

II. Match.

1. I can draw my school.

 

a. She can skate.

2. What can Mai do?

 

b. No, she can’t.

3. Can you play badminton?

 

c. I can play the piano.

4. Can Hang dance?

 

d. I can draw my school, too.

5. What can you do?

 

e. Yes, I can.

III. Choose the correct sentence:

1. A. She can play chess. B. She play chess can.

2. A. You can ride a bike? B. Can you ride a bike?

3. Can he swim? A. Yes, he can B. Yes, he can’t

4. A. What can your father do? B. What your father can do?

5. Can you cook? A. No, I can B. No, I can’t

IV. Reorder the words:

1. do/ What/ you/ can/ ?

______________________________________________

2. play/ can/ Duong/ football/ .

______________________________________________

3. you/ volleyball/ Can/ play/ ?

______________________________________________

V. Fill in the blank with suitable words:

1. I go béo school …………………………………. Mondays béo Fridays.

2. We don’t go béo school …………………………………. Saturdays and Sundays.

3. My family often watches TV …………………………………. the evening.

4. Tuan and Hoang go swimming …………………………………. the weekends.

5. The books are …………………………………. the table.

6. There are many pictures …………………………………. the wall.

VI. Fill in the blank with the words given below:

Yes, sing, it, can, pet

Nam: Do you have a (1) …………………………… , Quan?

Quan: (2) …………………………… , I do. I have a parrot.

Nam: What (3) …………………………… it do?

Quan: It can fly, (4) …………………………… and climb a tree.

Nam: Can it speak?

Quan: Yes, it can. (5) …………………………… can count béo ten in English.

Nam: Oh, it’s wonderful.

ĐÁP ÁN

I.

1. C

2. C

3. B

4. A

5. B

6. D

7. B

8. C

II.

1 – d; 2 – a; 3 – e; 4 – b; 5 – c

III.

1 – A; 2 – B; 3 – A; 4 – A; 5 – B

IV.

1. What can you do?

2. Duong can play football.

3. Can you play volleyball?

V.

1 – from

2 – on

3 – in

4 – at

5 – on

6 – on

VI.

1 – pet; 2 – yes; 3 – can; 4 – sing; 5 – it

2. Đề số 2

I. Find mistakes and correct the sentences:

1. She from England.

2. Today is Sunday. We not go béo school.

3. He name is Tuan.

4. Dog cannot walk.

5. Can he plays the piano?

6. My mother can play the guitar and she can plays the piano, too.

7. What are you from?

8. What is your birthday?

II. Odd one out:

1. a. table quần vợt

b. football

c. guitar

d. volleyball

2. a. dog

b. cat

c. fish

d. pig

3. a. swim

b. book

c. cook

d. skate

4. a. father

b. teacher

c. mother

d. sister

5. a. have

b. goes

c. swim

d. sing

6. a. play

b. kites

c. guitar

d. piano

7. a. June

b. Sunday

c. July

d. September

8. a. what

b. when

c. who

d. Wednesday

III. Give English words:

1. Bơi

 

2. Nước Anh

 

3. Hát

 

4. Thứ tư

 

5. Cờ tướng

 

6. Sinh nhật

 

7. Cầu lông

 

8. Khi nào

 

9. Sở thú

 

10. Nhật Bản

 

IV. Read the text and answer the following questions

I have four legs. T have got a long tail, too. I have got very big teeth. I can swim but I cannot climb trees. My favorite food is meat and fish. You can sometimes see me at a zoo. What I am?

I am a crocodile

1. How many legs has it got?

__________________________________________________

2. Has it got a short tail?

__________________________________________________

3. What is its favorite food?

__________________________________________________

4. Where can you sometimes see it?

__________________________________________________

5. What can and can’t it do?

__________________________________________________

ĐÁP ÁN

I.

1. from => is from

2. not => do not

3. He => his

4. cannot => can

5. plays => play

6. plays => play

7. What => Where

8. What => When

II.

1. c. guitar

2. c fish

3. b. book

4. b. teacher

5. b. goes

6. a. play

7. b. Sunday

8. d. Wednesday

III.

1. Bơi

Swim

2. Nước Anh

England

3. Hát

Sing

4. Thứ tư

Wednesday

5. Cờ tướng

Chess

6. Sinh nhật

birthday

7. Cầu lông

Badminton

8. Khi nào

When

9. Sở thú

Zoo

10. Nhật Bản

Japan

IV.

1. It has got 4 legs

2. No, it doesn’t

3. Its favorite food is meat and fish

4. I can sometimes see it at a zoo

5. It can swim but it cannot climb trees.

3. Đề số 3

Complete the word.

1. GUI_AR

a. T

b. B

c. R

d. S

2. P_ANO

a. R

b. I

c. O

d. E

3. V_LLEYBA_L

a. E/ L

b. O/ R

c. E/ R

d. O/ L

4. _WIM

a. S

b. P

c. R

d. D

5. B_DMINT_N

a. A/ E

b. I/ E

c. A/ O

d. E/ O

Choose the correct answer.

6. I ______ ride a bike.

a. Could

b. Will

c. Can

d. Would

7. Mai: Can you cook?

Lan: __________

a. No, I don’t

b. Yes, I can

c. No, I can

d. Yes, I cann’t

8. ____________? – My sister can sing well.

a. What do you do?

b. What is the date today?

c. Can you sing?

d. What can your sister do?

9. Nga: Can you ride a horse?

Anh: No, I ____________

a. Am

b. Am not

c. Can’t

d. Can

10. Who _______ volleyball?

a. can play

b. can playing

c. play

d. can play the

11. They can _______ football well.

a. Plays

b. Play

c. Playing

d. To play

12. Can you sing ________ Chinese song?

a. A

b. An

c. The

d. /

13. _________? – I like béo ride a horse.

a. What can you do?

b. Can you ride a horse?

c. What can your friends do?

d. What do you like béo do?

14. What subjects do you like? – ________

a. I can speak English

b. I like Maths

c. No, I don’t

d. Yes, I do

15. _________ televisions are there in the room?

a. How much

b. How like

c. How many

d. What can

Find the mistake in each sentences.

16. I likes playing the piano, table quần vợt.

a. Likes

b. Playing

c. The

d. Table quần vợt

17. Can he plays the guitar?

a. Can

b. The

c. Plays

d. He

18. She does can not drive a car.

a. Can

b. A

c. Drive

d. Does

19. Nga, Lan and Ngoc is playing chess.

a. And

b. Is

c. Playing

d. Chess

20. Can Miss Tam sing a English song?

a. A

b. Sing

c. Can

d. Song

21. Today is Sunday. He not go béo school.

a. Is

b. Not go

c. Today To

Translate into English.

22. Bố tớ có thể nấu cơm. Bố bạn có thể nấu cơm ko?

a. My mother can cook. Can your mother cook?

b. My dad can cook. Your dad can cook?

c. My dad can not cook. Can your dad cook?

d. My dad can cook. Can your dad cook?

23. Con vẹt có thể nói nhưng mà ko biết bơi.

a. Parrot can speak but it can swim.

b. Parrot can speak but it can not swim.

c. Parrot can speak but it not can swim.

d. Parrot can speak and it can not swim.

24. Tiết học toán tiếp theo là vào ngày thứ tư.

a. The next English lesson is on Wednesday.

b. Next Maths is on Wednesday.

c. The next Maths is on Wednesday.

d. The next Maths is in Wednesday.

25. Anh trai của bạn có thể hát 1 bài hát tiếng anh ko?

a. Can your brother sing a English song?

b. Can your brother sings an English song?

c. Can your brother sings a English song?

d. Can your brother sing an English song?

26. Bữa nay là ngày 6 tháng 9.

a. Today is the sixth of September.

b. It’s is the sixth of September. c. It’s is the six of September.

d. Today is the six of September.

27. Linda có thể tô màu được 1 con chăn.

a. Linda cans paint a python.

b. Linda can paint a python.

c. Linda can paints a python.

d. Linda cans paints a python.

Odd one out.

28. a. Football

b. Table quần vợt

c. Basketball

d. Guitar

29. a. Swim

b. Skate

c. Climb

d. Book

30. a.Run

b. Piano

c. Guitar

d. Song

ĐÁP ÁN

1 – b

2 – a

3 – d

4 – a

5 – c

6 – c

7 – b

8 – d

9 – c

10 – a

11 – b

12 – a

13 – d

14 – b

15 – c

16 – a

17 – c

18 – d

19 – b

20 – a

21 – b

22 – d

23 – b

24 – c

25 – d

26 – a

27 – b

28 – d

29 – d

30 – a

4. Đề số 4

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. A. sugar

B. see

C. sing

D. snake

2. A. watch

B. wet

C. worm

D. two

3. A. peach

B. lunch

C. ache

D. march

Exercise 2: Choose the best answer

1. two – the _______/ twelve – the _________

A. second – twelveth

B. second – twelfth

C. twoth – twelveth

D. twoth – twelfth

2. She ________ music after school

A. listen béo

B. listen with

C. listens with

D. listens béo

3. Can you play volleyball? – No, I _______ But I can play football

A. can

B. can’t not

C. can’t

D. cans not

4. How many books ______ there on the bookshelf?

A. be

B. is

C. am

D. are

5. My father ________ like cooking. He can’t cook

A. don’t

B. doesn’t

C. do

D. does

6. Can you ______ badminton?

A. play

B. do

C. does

D. plays

7. What is the ______ today? – It’s May _________.

A. day – 2nd

B. dates – 2nd

C. day – 2nd

D. date – 2nd

8. What does she often do _______ Saturday? – She often plays chess.

A. in

B. at

C. on

D. with

Exercise 3: Write the opposite sentences

1. We are from Japan

_________________________________________

2. I cannot dance hip -hop

_________________________________________

3. Linh plays chess on Sundays

_________________________________________

4. My brother can draw

_________________________________________

5. My classmates can skip

_________________________________________

Exercise 4: Read and write the answers

My name is Phong. I am ten years old. I am Vietnamese. These are my friends. They are English. They can do different things. This is Jane. She can play the piano. She often plays the piano at school parties. This is Jill. She can swim. That is Ann. She cannot swim, but she can ride a bike. I can dance. I want béo be a dancer.

1. What nationality is Phong?

_________________________________________

2. What can he do?

_________________________________________

3. What can Jill do?

_________________________________________

4. What can Ann do?

_________________________________________

5. What can Jane do?

_________________________________________

Exercise 5: Reorder these words béo have correct sentences

1. can/ fluently./ brother/ English/ speak/ My/./

_________________________________________

2. can/ John?/ do,/ you/ What

_________________________________________

3. sing/ dance./ can/ she/ but/ Mary/ can’t/

_________________________________________

Exercise 6: Correct one mistake in each of the following sentences

1. Lan can skates

_________________________________________

2. I can not ride a bike

_________________________________________

3. What day it is tomorrow?

_________________________________________

ĐÁP ÁN

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. A

2. D

3. C

Exercise 2: Choose the best answer

1. B

2. C

3. C

4. D

5. B

6. A

7. D

8. C

Exercise 3: Write the opposite sentences

1. We aren’t from Japan

2. I can dance hip -hop

3. Linh doesn’t play chess on Sundays

4. My brother can’t draw

5. My classmates can’t skip

Exercise 4: Read and write the answers

1. He is Vietnamese

2. He can dance

3. She can swim

4. She can ride a bike

5. She can play the piano

Exercise 5: Reorder these words béo have correct sentences

1. My brother can speak English fluently

2. What can you do, John?

3. Mary can sing but she can’t dance

Exercise 6: Correct one mistake in each of the following sentences

1. Lan can skate

2. I cannot ride a bike

3. What day is it tomorrow?

5. Đề số 5

I. Hãy giải đáp các câu hỏi sau về bản thân.

1. What subjects do you have today?

____________________________________

2. What subjects do you like?

____________________________________

3. Do you like Maths?

____________________________________

4. Can you play football?

____________________________________

5. How many televisions are there in the room?

____________________________________

II. Đọc đoạn văn sau và giải đáp câu hỏi.

I am Li Li. I’m from Singapore. I am a student. Today I have Maths, Science, Informatics and Music. My favourite subject is Informatics because I like béo play games very much. Science lessons are also interesting for me because I learn a lot about animals and plants.

1. What is her name?

_____________________________________

2. Where is she from?

_____________________________________

3. What subjects does she have today?

_____________________________________

4. Why does she like Informatics?

_____________________________________

5. Does she also like Science?

_____________________________________

III. Xếp các từ sau vào các cột.

English; twelve; ruler; science; ten; art; map; one; Maths; seventeen;

notebook; eleven; pencil; table; music

School subjects

School objects

Numbers

…………………..…….

…………………..……

…………………..……

………………….…….

……………………….

……………………….

…………..……………

………………………

……………………….

………………….…….

…………………….

……………………

……………………

…………………….

…………………….

IV. Điền từ phù hợp vào bài đối thoại.

Thanks have Maths are What

A: Hi, Nam. How _____1____ you?

B: I’m fine. _______2______

A: Do you ______3______ English today?

B: No, we don’t.

A: ____4______subjects do you have today?

B: ______5_______ and Science.

ĐÁP ÁN

I.

Học trò tự giải đáp:

1. I have English and Maths.

2. I like English.

3. Yes, I do.

4. No, I can’t.

5. There is one television in the room.

II.

1. Her name is Li Li.

2. She is from Singapore.

3. She has Maths, Science, Informatics and Music.

4. Because she likes béo play game very much.

5. Yes, she does.

III.

School subjects: English; Science; Art; Maths; Music

School objects: ruler; map; twelve; eleven; pencil; table

Numbers: twelve; one; ten; eleven

IV.

1 – are; 2 – thanks; 3 – have; 4 – What; 5 – Maths.

Trên đây là toàn thể nội dung tài liệu Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 5 2021 Trường Tiểu học Văn Lang. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo có ích khác các em chọn tính năng xem trực tuyến hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học trò ôn tập tốt và đạt thành tựu cao trong học tập.

Các em ân cần có thể tham khảo tư liệu cùng phân mục:

Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 5 2021 Trường Tiểu học Tân Thuận
Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 5 2021 Trường Tiểu học Phan Huy Thực

Chúc các em học tập tốt!

Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 5 2021 Trường Tiểu học Phan Huy Thực

152

Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 5 2021 Trường Tiểu học Tân Thuận

119

Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 5 2021 Trường Tiểu học Nguyễn Văn Hưởng

171

Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 5 2021 Trường Tiểu học Trần Quốc Thảo

108

Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 5 2021 Trường Tiểu học Kỳ Đồng

260

Bộ 5 đề ôn tập hè Tiếng Anh 4 5 2021 Trường Tiểu học Nguyễn Thiện Thuật

104

[rule_2_plain] [rule_3_plain]

#Bộ #đề #ôn #tập #hè #Tiếng #Anh #5 #Trường #Tiểu #học #Văn #Lang


  • Tổng hợp: Học Điện Tử Cơ Bản
  • #Bộ #đề #ôn #tập #hè #Tiếng #Anh #5 #Trường #Tiểu #học #Văn #Lang

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Back to top button